Invitasjon til dialogkonferanse

Informasjon

04.09.2015 09.27 (GMT+02:00)
22.09.2015 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Helse Nord RHF Helse Nord RHF
Rune Sætermo Rune Sætermo
Sjøgata 10
8038 BODØ
Norge
883658752

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

I samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling arrangeres det en dialogkonferanse for interesserte leverandører. Målgruppen for dialogkonferansen er leverandører i byggebransjen.  

Formålet med dialogkonferansene er å etablere en tidlig dialog med markedet for å presentere prosjektets behov nærmere, for å informere markedet og få markedets umiddelbarere respons på behovet og på prosjektets spesielle utfordringer. Det vil være mulig å delta på korte en-til-en møter mellom leverandører og prosjektet.

Etter gjennomført dialogkonferanse og en – til - en møter vil det bli sendt ut et kort spørreskjema, med formål om å evaluere arbeidet, slik at vi kan forbedre dialogprosessen til arbeidet med sykehusbygget starter.

Finnmarkssykehuset HF ønsker også at konferansen i Alta 25. september 2015 skal være en møtearena for aktuelle leverandører, hvor de kan knytte kontakter og finne potensielle samarbeidspartnere. På konferansen vil det bli orientert om prosjektet og de generelle og spesielle utfordringer en står overfor ved planlegging av byggearbeidet, bl.a. utfordringen med hensyn til rask framdrift. Interesserte leverandører og entreprenører i byggebransjen inviteres til å komme med innspill til måter å håndtere utfordringene på.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
2015-09-02 Alta nærsykehus.doc 674 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00