14-007 LAGER-, DISTRIBUSJON- OG TRANSPORTTJENESTER

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
25.04.2014 18.08 (GMT+02:00)
10.06.2014 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

AS Vinmonopolet AS Vinmonopolet
Jasenko Redzic Jasenko Redzic
Akersgaten 51
Postboks 6953 St. Olavs plass

0130 Oslo
Norge
817209882

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

AS Vinmonopolet inngår avtale om kjøp av lager- og distribusjonstjenester, samt transporttjenester. Behovet omfatter lagring og distribusjon av driftsmidler og drikkevarer, samt transport av drikkevarer og butikkutrustning. Driftsmidler er en fellesbetegnelse på trykksaker, gaveemballasje og butikkutstyr, mens drikkevarer omfatter alkoholholdige drikkevarer for Vinmonopolets spesialbutikker.

 

Felles for alle produktene er at de kjøpes og betales hos ulike Distributører av Vinmonopolet.

Vinmonopolet har for tiden 289 butikker.

Anbudsbetingelser

Denne anskaffelsen følger prosedyren åpen anbudskonkurranse og skjer i henhold til Lov om offentlige anskaffelser av 16.juli 1999 nr 69 med endringer.

Det vises også til kunngjøring i Doffin og TED.

Enhver kostnad som anbyder måtte pådra seg i forbindelse med dette anbudet og en eventuell kontraktsinngåelse skal dekkes av anbyder.

Anbudsinnbydelsens innhold er i sin helhet å betrakte som konfidensiell. Den skal kun benyttes i forbindelse med anbudet. Det samme gjelder all informasjon i forbindelse med anbudsinnbydelsen og informasjon som kan henføres til denne.

Anbud som ikke er fullstendige, ikke i samsvar med anbudsforespørselen eller er for sent mottatt kan bli forkastet.

Anbyder skal spesifisere eventuelle avvik og forbehold fra denne forespørselen på eget ark. Det som ikke er tatt forbehold om anses som akseptert.

Generelt om Vinmonopolet

AS Vinmonopolet har enerett på detaljsalg av vin, brennevin og sterkøl til forbruker. Bedriftens virksomhet er regulert gjennom særskilt lovgivning. Vinmonopolet har i dag ca 289 butikker over hele landet. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Mer informasjon om Vinmonopolet finnes på vår hjemmeside: www.vinmonopolet.no

Miljøpolicy i Vinmonopolet

”Vinmonopolet skal arbeide systematisk for å redusere egne miljøbelastninger og å påvirke kunder, forretningsforbindelser og andre samarbeidspartnere i tilsvarende retning”.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00