2014/301 Anskaffelse av LC-QTOF eller LC-Q-Orbitrap

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
03.07.2014 13.18 (GMT+02:00)
12.08.2014 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Bioforsk Bioforsk
Børge Jensen Børge Jensen
988983837

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Instrumentet (LC-QTOF eller LC-Q-Orbitrap) skal benyttes til targeted og nontargeted screening og kvantitativ analyse av pesticider, mykotoksiner, nedbrytingsprodukter, miljøgifter og plantemetabolitter. Instrumentet skal også brukes til metabolittprofilering, metabolomikk og masseprofil fingerprinting. Normale matrikser er vegetabiler, korn, jord og vannprøver, samt alger og mikroorganismer. Systemet må kunne studere fragment-spekter («MS/MS»). Instrumentet må være styrt av en programvare som både er brukervennlig, robust og har applikasjoner for identifisering av forbindelser. Bibliotek (fragmenteringsdata) for de aktuelle stoffgruppene og biostatistisk programvare er ønskelig. Tilgjengelighet på databaser (m/z og molekylstruktur) for stoffgruppene er nødvendig.
Det bes om tilbud på ett system bestående av LC-QTOF eller LC-Q-Orbitrap inkludert 2 PCer, 2 skjermer, programvare, inkl. ekstra programvare for «off-line» databehandling, opplæring og fritt forebyggende vedlikehold i garantiperioden.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00