Pasientvarslingssystem og velferdsteknologi for sykehjem og omsorgsboliger Tromsø kommune

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
30.09.2015 08.39 (GMT+02:00)
23.10.2015 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Stig Arve Nordby Stig Arve Nordby
940101808

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

 

I løpet av de kommende fire årene har Tromsø kommune behov for å anskaffe moderne og fremtidsrettede pasientvarslingssystemer og annen velferdsteknologi for både eksisterende og nye helse og omsorgsbygg.

Tromsø kommune ønsker gjennom en innovativ anskaffelsesprosess å sikre at de behovene vi har i dag, samt de fremtidige behovene vi har på området, dekkes på en god måte. Skal kommunen kunne møte de kommende utfordringer på omsorgsfeltet må vi erkjenne at omsorgen må utføres på en annen måte enn vi gjør i dag. Vi er nødt til å ta i bruk teknologi i større grad for å imøtekomme utfordringene.

Pasientvarslingssystemet skal være kommunens virkemiddel til å komme i gang med ny praksis på omsorgsfeltet i sykehjem og omsorgsboliger. Det skal invitere medarbeidere i kommunen til å drive tjenesteinnovasjon i omsorgsarbeidet på en systematisk måte.

Økt bruk av teknologiske løsninger i sykehjem og omsorgsboliger er en del av Tromsø kommunes satsning på implementering av velferdsteknologi. 

Formål

Tromsø kommunes ønsker gjennom implementering av velferdsteknologi å styrke egenmestring, frihet og livskvalitet for brukere med funksjonsnedsettelser.

Ved å inkludere velferdsteknologi og IKT som virkemidler i Helse og omsorgstjenestene skal:

·         Sosial trygghet og egenmestring styrkes

·         Den enkelte får mulighet til å bo lengst mulig i eget hjem

·         Ressurser til direkte tjenesteyting frigjøres

Pasientvarslingssystemet er grunnpilaren i bruk av velferdsteknologi i kommunale helse- og omsorgsbygg og skal bidra til god kvalitativ omsorg og muligheter for rasjonell drift:

 

·         Pasientvarslingssystemet skal sørge for trygghet og tilpassede løsninger for beboere i kommunens helse- og omsorgsbygg slik at muligheten for egenmestring, frihet og livskvalitet styrkes.

·         Pasientvarslingssystemet skal sørge for at ansatte på sykehjem og omsorgsboliger får frigitt mer tid til omsorg og bruker mindre tid til administrasjon.

·         Anskaffelsen skal sørge for utvikling av en helhetlig løsning for pasientvarsling og velferdsteknologi i kommunens sykehjem og omsorgsboliger.

Systemgenererte filer/Dynamiske dokumenter (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00