Rammeavtaler på IT-konsulenttjenester for Flytoget

Informasjon

05 - Kunngjøring av konkurranse - Forsyning
Begrenset prosedyre
24.11.2015 11.27 (GMT+01:00)
07.12.2015 09.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Flytoget AS Flytoget AS
Flytoget Innkjøp Flytoget Innkjøp
965694404

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Flytoget satser sterkt på digital tilstedeværelse og skal i løpet av de neste to årene (2016-17) iverksette og gjennomføre flere større IT-tiltak. I den forbindelse har Flytoget behov for konsulenttjenester innenfor flere IT-områder.

Siden IT avdelingen i Flytoget er liten i forhold til leveransekravet, benytter vi i stor grad leverandører og konsulenter til støtte i prosjektgjennomføringer. Prosjektene spenner fra kunderettede systemer, integrasjonsprosjekter og betalingsløsninger.

Vi vil knytte oss til et eller flere kompetansemiljøer som kan bidra til at Flytoget når målene som er knyttet til vår digitale strategi. Behovet vårt er innenfor følgende områder:

Kompetanseområde A: Prosjektledelse

Kompetanseområde B: Testledelse

Kompetanseområde C: Løsningsarkitekt /virksomhetsarkitekt

Kompetanseområde D: Digital brukeropplevelse/grafisk design

 

Vi ønsker å ha rammeavtale med ett eller flere miljøer innenfor hvert kompetanseområde som kan tilby tilgjengelig kvalifisert kompetanse, og hvor man kan gjøre kontinuerlige avrop ved behov.

Se vedlegg for ytterligere informasjon.

Anskaffelsen vil bli gjennomført som en to-trinns konkurranse med forhandlinger i henhold til forsyningsforskriften § 5-1. Frist prekvalifisering : 07.12.15, kl 09.00.

I første omgang ber vi om at kvalifikasjonskravene som blir etterspurt blir levert inn i Mercell portalen innen fristen. Kvalifiserte leverandører vil så bli invitert til konkurransen ut i fra fremdriftsplan i vedlagte dokument.
Frist for levering av kvalifikasjonsdokumenter er satt til 7.desember klokken 9.00

Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, www.mercell.no, innen tilbudsfristen.

Har du noen spørsmål vedrørende dette anbudet, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. 

Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support:Tlf:  + 47 21 01 88 60  eller support@mercell.com. 


 



Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00