SMS-system for varsling og kommunikasjon mellom skole og hjem

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
21.03.2016 12.08 (GMT+01:00)
18.04.2016 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Ole-Gunnar Nilsen Ole-Gunnar Nilsen
940101808

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Tromsø kommune skal anskaffelse et to-veis SMS-system for kommunikasjon mellom ansatte i oppvekstsektoren i Tromsø kommune og foresatte i skole og barnehage. Løsningen skal gjøre det mulig å foreta sikker informasjonsutveksling mellom foresatte, elever og skole via mobiltelefon, og loggføre dette.

Vi har behov for en funksjonell, stabil, sikker og effektiv kommunikasjonsløsning for å gjøre kommunikasjonen mellom foresatte og ansatte angående barna enklere. Løsningen skal være tilpasset informasjon via SMS, og det skal være mulighet for både generell masseutsendelse av felles informasjon, samt tilpasset utsendelse av felles informasjon fra pc. I tillegg skal det være mulighet for enkel utsending SMS til opprettede grupper og til enkeltpersoner. Det må med andre ord være mulig å sette sammen grupper med mottakere.

Anbudet omfatter alle de 38 enhetene innenfor skole, herunder også SFO.

Oppdragsgiver er ikke interessert i å gå inn i et utviklingsprosjekt, så løsningen som tilbys må være utprøvd og vellykket hos oppdragsgivere det er mulig å sammenligne med.

Systemgenererte filer/Dynamiske dokumenter (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00