Anskaffelse av adgangskontroll for Ringerike rådhus

Informasjon

02 - Frivillig kunngjøring til Doffin
19.09.2016 10.15 (GMT+02:00)
05.10.2016 16.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Ringerike Kommune Ringerike Kommune
Håkon Skougstad Håkon Skougstad
Osloveien 1 Rådhuset
3511 HØNEFOSS
Norge
940100925

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Ringerike kommune skal, under forutsetning av nødvendig budsjettvedtak, investere i ny løsning for adgangskontroll for Ringerike rådhus. Løsningen skal planlegges og utarbeides av leverandør og skal presenteres i tilbudet. Det gis mulighet til å inngi inntil 3 versjoner av tilbudet, dersom man ønsker å foreslå forskjellige sikkerhetsnivåer og/eller tilleggsløsninger.

Det skal oppgis en fast totalpris for hele leveransen i tråd med kravspesifikasjonen. I tillegg kan det oppgis et årlig vederlag for lisenser, vedlikeholdsavtale eller lignende. Det kan ikke faktureres for annet enn det som er oppgitt i tilbudet.

Det skal i tilbudet oppgis priser for endringsarbeider dersom oppdragsgiver velger å endre utførelsen underveis. Disse prisene skal inneholde enhetspriser på alle tilbudte enheter, samt pris pr meter med kabling.

Se vedlagte teknisk kravspesifikasjon og vedlagte tegning med beskrivelse av sikkerhetssoner for nærmere forklaring av konkurransens innhold. Befaring kan avtales med Jan Hatten, på tlf: 90585595  eller e-post: Jan.hatten@ringerike.kommune.no.

Der det på tegninger er markert for fysiske nøkler i stedet for adgangssystem, skal det installeres ny lås og leveres til sammen 10 hoved nøkler (som passer til alle dørene markert med nøkkellås) og 2 nøkler pr dør(som kun passer for den aktuelle dør).

Der det på tegningen er markert med grønt over nøkkeldør, kan det inngis en opsjon på normal adgangskontroll på disse dørene (med kortleser etc). Opsjonen skal beskrives på eget dokument eller være klart avgrenset fra resten av tilbudet.

Adgangskontrollen skal administreres gjennom allerede eksisterende Tidomat system, installert på kommunens servere.

Leverandør skal ha ansvar for at dører programmeres og testes på representant fra aktuell brukergruppe med adgang. Kommunen har ansvaret for å legge opp brukere og brukergrupper.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00